Ana Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
· 12 EYLÜLDE NEDEN HAY...· ELİF:MEHMET BORUKÇUN...
· KARISINA SAHIP CIKAM...
· ERGENEKONDAN ELVEDA!
· SIYASETTEKI BIOLOJI!
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
| · UNUTMAK İHANETTİR.-2 | [81] |
| · ülkü ocakları | [53] |
| · Ozan Arif Kim ? D... | [51] |
| · ÜLKÜCÜLER SOKAĞA ... | [47] |
| · Neden Galatasaray??? | [26] |
Yazarlar
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Müzik Dinle
En Son İncelemeler
Yazarlar
Başlığı Görüntüle
BizimOcak.NET :: Güncel :: Türkiyeden Haberler
|
ERGENEKON GÜNLÜKLERI
|
|
| ergenekon76 |
Mesaj Tarihi 16.12.2009 12:31
|
|
Burada 4 Yilin ardindan ,Türkiyede gecirecegim 33 günün GÜNLÜGÜNÜ yazacagim! 1.-5.Gün: Ciddi belirsizlikler hakim.Ruh sagligi ciddi bozulmus(gayet normal ; daracik sokaklar,karanlik,soguk,tedirginlik KORKU) EZAN sesi! Heyecanlanacagimi sandim,yok yok Ismail Cosarin Ezan saatimin sesine benzemiyor bu Müezzin! Müezzinler fazla Sigara iciyor galiba! Titrek GIRTLAK sesi mi acep,yoksa Megafondan mi? Cumayi bekliyorum!(AB Baskisi üzre Hutbeden kaldirdilar ayeti , bakalim 4 yilda Imamlar cesaretli mi cikti, yoksa Vatikan Baskisina boyun mu egdiler,Cünki AVRUPA camilerinde okumuyorlar ayeti) Iddialastik! AKP döneminde Avrupa Birligi baskisi üzere Zina (kabul ediliyor)! Eh Dayi, Gömlek degistiren bir insanin ruh halini degerlendirirmisin yoksa ona oy verenlerin genel halimidir bu?) Tamam Köprüyü 3 saate gectik, demekki 7 yilda Köprüyü gecemeyenlerin serptigi genel hal! Tamam! Basörtüsü ? Iki adim ötesini düsünebilen Lütfen bana bu beyanin anlamini aciklasin.Basörtüsü meselesinde biz MHPnin tuzagina düstük! Eyvah dedim bunu derinlemesine nasil ispatlayacagim yani bu Beyanin AKP nin Basörtüsü meselesinde Samimi olmadiklari anlamina geldigini basit bir sekilde nasil anlatacagim kaygisina düserken ,daha da basit oldu, bunlarin Secmeni meger bu Basörtüsü meselesinin hic PRogramlarinda olmadigini ,hatta meseleleri oldugunu hicbir zaman iddia etmediklerini söylüyorlar. Midem bulandi Tansiyonum en azindan 180 ne firladi. Lailahe illalllah dedim ,baya sarsti beni bu 5 Gün .Ya Rab aklimi sakla dedim, galiba bir Bakirköye gitmem lazim! DEVAMI 5 GÜN sonra! Düzenleyen ergenekon76 Düzenleme Tarihi: 16.12.2009 12:36 |
|
|
|
| Atlanilacak Forum: |