Ana Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
· 12 EYLÜLDE NEDEN HAY...· ELİF:MEHMET BORUKÇUN...
· KARISINA SAHIP CIKAM...
· ERGENEKONDAN ELVEDA!
· SIYASETTEKI BIOLOJI!
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
| · UNUTMAK İHANETTİR.-2 | [81] |
| · ülkü ocakları | [53] |
| · Ozan Arif Kim ? D... | [51] |
| · ÜLKÜCÜLER SOKAĞA ... | [47] |
| · Neden Galatasaray??? | [26] |
Yazarlar
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Müzik Dinle
En Son İncelemeler
Yazarlar
Başlığı Görüntüle
BizimOcak.NET :: Güncel :: Türkiyeden Haberler
|
SIYASETTEKI BIOLOJI!
|
|
| ergenekon76 |
Mesaj Tarihi 25.12.2009 13:30
|
|
Darwin Teorisiden esinlenen Siyasi olusumlarin dünyaya ne getridigini herkes bilir. "The Survival of the Fittest" yani Büyük Balik kücük baligi yutar! Simdi bunun bizimle ne alakasi var? Baligin "B" harfini kaldirirsak ve "Y" harfi ile degistirirsek.YALIK olur ve bundan hangi konuya deginmek isteyecegimi herkes anlar! Yukarida oturur Balikci. Yani büyükler kücükleri yuta yuta yuta ,tek sanirlar kendilerini okyanusta. Bu Basit bir Benzetmedir! Simdi bir de Selektion yani secmedeki benzetmeyi anlatmak isterim ve herkes kendisinin ne olmak istedigini secsin. Elbette Kromosmlarin karisimindaki neden, tartisilmamali! Dominant ve Rezessiv ,yani üste gelen bastiran ve zayif kalan vardir! Dominant herzaman üste gelir.Yani herzaman bastirir. Rezessiv, dominantla birlikte hicbir zaman kendi karakterini ortaya cikaramaz yani hicbir zaman faaliyette yüze cikamaz,barinamaz! Ne zaman ki ,iki rezessiv ayni anda bulunurlarsa o zaman herbirinin karakterinden bir potpori ortaya cikabilir. Burda önemli bir nokta var . Kendilerini Dominant zannedenler fazla emniyette hissetmesinler,yani her zaman üste geleceklerini sanmasinlar. Rezessiv diye adlandirdiklari ögeler cogalirsa, birgün dominant olurlar! Birde bunun Yolunu ve Güzergahini cizen, Yaratani hic unutmasinlar. Ben sahsim olarak hep rezessiv olmayi tercih ederim,haddimi bilirim,büyük balik sandi bazilari kendilerini yuttular benim gibi kücükleri,tamam amenna dedik, sonunda yukarida ki balikciya avlanip masasinda meze olarak yan yana yattigimizda birakinda birseyler söylemeye hakkim olsun. Kücük Balik olarak Dominant büyük Baliga diyorum ki: Ben sana demedimmi!BEn Kücügüm ben hosuna gitmem beni yeniden atar Denize sen ama Yutulacaksin .Hem Kücük Baligin gözünde bir Hic olacaksin Balikciya da bir Lokma! Saygilarimla! Düzenleyen ergenekon76 Düzenleme Tarihi: 26.12.2009 16:17 |
|
|
|
| Atlanilacak Forum: |