Ana Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
· 12 EYLÜLDE NEDEN HAY...· ELİF:MEHMET BORUKÇUN...
· KARISINA SAHIP CIKAM...
· ERGENEKONDAN ELVEDA!
· SIYASETTEKI BIOLOJI!
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
| · UNUTMAK İHANETTİR.-2 | [81] |
| · ülkü ocakları | [53] |
| · Ozan Arif Kim ? D... | [51] |
| · ÜLKÜCÜLER SOKAĞA ... | [47] |
| · Neden Galatasaray??? | [26] |
Yazarlar
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Müzik Dinle
En Son İncelemeler
Yazarlar
Başlığı Görüntüle
BizimOcak.NET :: Spor :: Galatasaray
Sayfa 1 - 2: 12
|
|
Neden Galatasaray???
|
|
| oguzhan89 |
Mesaj Tarihi 18.09.2006 22:21
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
|
|
|
| kzkstn |
Mesaj Tarihi 25.09.2006 13:49
|
|
EN BÜYÜK CİM BOM BOM BAŞKA BÜYÜK YOK ANLATILANLAR YUKARDA MEVCUT ANLIYANA. |
|
|
|
| kzkstn |
Mesaj Tarihi 25.09.2006 13:50
|
|
TÜRKİYENİN GURURU |
|
|
|
| kzkstn |
Mesaj Tarihi 25.09.2006 13:50
|
|
AVRUPA FATİHİ |
|
|
|
| kzkstn |
Mesaj Tarihi 25.09.2006 13:53
|
|
GÖZÜMÜ AÇTIM AÇALI GALATASARAY LI DOĞMUŞUM MEĞER GALATASARAYI TANIMAMAK GALATASARAYLI OLMAMAK BÜYÜK BİR GAFLET VE DELALET HATTA İHANET.....? KİME GALATASARAYA NEDEN...? NEDENİ ORTADA |
|
|
|
| oguzhan89 |
Mesaj Tarihi 03.10.2006 22:08
|
|
wayy destek hep destek elllerıne saglık
![]() ![]() |
|
|
|
| marmara |
Mesaj Tarihi 14.10.2006 23:31
|
|
İnşallah başka Türk takımları da avrupa da bu başarıları kazanır da yüce Türk Milleti olarak yüzümüz güler
|
|
|
|
| senem_gamze |
Mesaj Tarihi 25.10.2006 14:01
|
|
BEN BELKİDE TÜRKİYENİN EN KOYU FENERBAHÇE TARAFTARLARINDAN BİRİYİMDİR...KESİNLİKLE KİMİLERİ CUMHURİYET KURDUĞUNU ZANNEDER FİKRİNE KATILMIYORUM!FENERBAHÇEMİZİN CUMHURİYET KURMA GİBİ BİR AMACI YOKTUR.NE NİYETLE SÖYLENDİĞİ ORTADADIR.BU KADAR TAŞLANMAMIZIN BİR NEDENİ MEYVE VERMEMİZ Bİ NEDENİDE KLÜP BAŞKANIMIZIN DURUMUDUR.SONUÇTA BİZİM FUTBOLCULARIMIZDA TÜRK.BU KADAR KOYU OLMAMA RAĞMEN UEFA MAÇLARINDA BEN BİLE CİMBOMLU OLUYORUM.LÜTFEN SİZDE BİRAZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN.AYNI BAYRAĞIN AYNI ÜLKENİN AYNI DİLİN İNSANLARIYIZ....
bir ölür bin diriliriz... |
|
|
|
| onyakkara |
Mesaj Tarihi 28.10.2006 12:40
|
|
oguzhan89 yazdı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haşmetli |
|
|
|
| HULUSI COLAK |
Mesaj Tarihi 30.10.2006 02:01
|
|
BU NEDİR ALLAH AŞKINA YA.....
BÜTÜN GÜZEL İNSANLAR YAĞIZ ATLARA BİNİP GİTTİLER |
|
|
|
| HULUSI COLAK |
Mesaj Tarihi 30.10.2006 02:36
|
|
ÇOK ÖZÜR DİLERİM SİTEDE SPOR DA BİR TARTIŞMA ALANI İMİŞ.FARKEDEMEDİM HAKLARINIZI HELAL EDİN.ÖZELLİKLE GALATASARAYLILAR. AMA YİNEDE BİRKAÇ KELAM EDEYİM. İSPANYANIN FIRTINALI YILARINDAN İSPANYA KRALLIĞINI KURTARAN FRANCO YA SORMUŞLAR..YAHU SEN BU İŞLERİ NASIL BECERDİN DİYE. BEN ONLARI YÜZBİNLİK BEŞİKLERDE SALLADIM DEMİŞ... TEPKİM BUNDANDI HERKESTEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM... BÜTÜN GÜZEL İNSANLAR YAĞIZ ATLARA BİNİP GİTTİLER |
|
|
|
| AyDOGAN |
Mesaj Tarihi 07.11.2006 15:31
|
|
Türkler için Kızılelma, üzerinde düşünüldükçe uzaklaşan ancak uzaklaştığı oranda cazibesi artan idealler veya hayallerdir." ÖNCE TÜRKİYE SONRA TÜRKİYE HERZAMAN TÜRKİYE !! YAŞASIN İRAN AZERBEYCAN TÜRKLERİNİN HÜRİYET MUCADELESİ KAHROLSUN MOLLA İRAN ŞİA EMPERYALİZMİ YAŞASIN DOĞU TÜRKİSTAN TÜRKLERİNİN HÜRİYET MUCADELESİ KAHROLSUN KIZIL ÇİN LERİN EMPERYALİZMİ YAŞASIN DÜNYA TÜRKLERİNİN BİRLİGİ VE DİRLİGİ YAŞASIN TEK BAYRAK TEK VATAN TEK DİL OLMA MUCADELEMİZ YAŞASIN TUR AN İMPARATORLUGU KAHROLSUN TÜRKE KARŞI DURAN CİYANLAR ONCE TURKİYE SONRA TURKİYE DAİMA TURKİYE HERZMAAN TURK TURK TURK |
| ABHAZA |
Mesaj Tarihi 09.11.2006 21:35
|
|
BEN ABHAZA KÖKENLİ BİR TÜRKÜM ... BİZİM ABHAZCADA BİR ATASÖZÜ VARDIR .... "ANÇA APSUVARA YUMRIZIN" YANİ ALLAH (cc) ABHAZALARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN" ANLAMINI TAŞIR .... BENDE ŞUNU İTİNA İLE BELİRTEYİM ; "ANÇA GALATASARAY YUMRIZIN" ÇÜNKÜ SARIYLA - KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA ... "ALLAH (cc) GALATASARAYIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMEİSN EKSİKLİĞİNİ DOSTA DÜŞMANA KARŞI GÖSTERMESİN İNŞAALLAH ... AMİN .... "ELHAMDULLİLLAH MÜSLÜMANIM HAMD'OLSUN GALATASARYLIYIM .... SAYGILAR .... HÜSEYİN ATASEVER ... |
|
|
|
| Bozkurt_Emre |
Mesaj Tarihi 20.11.2006 16:26
|
|
GALATASARAY ÜLKEMİZİN GURURUDUR.BENDE KÜÇÜKLÜKTEN BERİ GALATASARAYLIYIM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM.BENCE HERKESDE BUNUNLA GURUR DUYMALIDIR.![]() |
|
|
|
| bozo_alp |
Mesaj Tarihi 01.12.2006 18:21
|
|
BEN BEŞİKTAŞLIYIM AMA GALATASARAYI KÜÇÜMSEYEMEM HİÇ BİR TAKIMADA DÜŞMAN DEĞİLİM BAZI GERÇEKLER VARDIR GÖRÜNMEK İSTEMEZ HEP KAÇMAK İSTER İNSAN AMA GERÇEKLERİ HER KEZ GÖRÜRSE KİMİLERİDE BU BÜYÜKLÜĞÜ ANLAR UEFA VE SÜPER KUPA SAHİBİ GALATASARAY BUNU HERKEZ BİLİR DAHA YORUM YAPMANIN ANLAMI YOKM GEREKSİZ ALLAH HER TÜRK TAKIMINA NASİB EYLESİN BÖYLE BÜYÜK OLAYLARI VE ÜLKEMİZ SEVİNÇE BOZULSUN YER SİYAH GÖK BEYAZ İNŞALLAH ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ bozo_hasim davam için hayatım, namusum için kanım fedadır, yeter ki vatanıma kimse yan gözle bakmasın İSTANBUL Ü.O.B ANADOLU Yakası Gençlik Kolları ESKİ BAŞKANI |
|
|
|
| semih_39 |
Mesaj Tarihi 25.12.2006 18:54
|
|
helal olsun sıze bnde lüleburgaz ultrastandanım her maca gıdıyorum yanı galatasaray sewdası ömrümüz sonuna kadar dewm edıcekkkk....
ülkücüler kardeştir başbuğumuz türkeştir |
|
|
|
| ozcan |
Mesaj Tarihi 12.01.2007 15:51
|
|
ülkücü kardeşlerim galatasarayı avrupadaki başarılarından dolayı ktluyorum bir fenerbahçeli olarak çünkü Türk'üz Türk oğluyuz Türk'ün malıyız TURAN ELLERİNİN NAZLI GÜLÜYÜZ ADINIZ NE DİYE SORMAYIN BİZE ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ASKERLERİYİZ geçenlerde galatsaray maçında hep birlikte galatasaraylıydık ama bazıları fenere isyan bayrağı açmış ve bu yüzden iki ülkücü bir hiç uğruna kan güdüyolar bu doğrumu sizce??? |
|
|
|
| bozkurt61 |
Mesaj Tarihi 05.02.2007 02:36
|
|
AVRUPA FATİH İ GALATASARAY DAN YİNE BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ.. |
|
|
|
| bozkurt61 |