Ana Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
· 12 EYLÜLDE NEDEN HAY...· ELİF:MEHMET BORUKÇUN...
· KARISINA SAHIP CIKAM...
· ERGENEKONDAN ELVEDA!
· SIYASETTEKI BIOLOJI!
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
| · UNUTMAK İHANETTİR.-2 | [81] |
| · ülkü ocakları | [53] |
| · Ozan Arif Kim ? D... | [51] |
| · ÜLKÜCÜLER SOKAĞA ... | [47] |
| · Neden Galatasaray??? | [26] |
Yazarlar
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Müzik Dinle
En Son İncelemeler
Yazarlar
Başlığı Görüntüle
BizimOcak.NET :: Yönetki :: Ülkü-Ocakları
|
Ozan Arif Kim ? Dağın eteğinde bulunanlar anlamaz!
|
|
| ergenekon76 |
Mesaj Tarihi 24.09.2006 02:20
|
|
Bir devrin Destani! 1960 lı yıllar! 5 Gardaş ,beşide aynı anadan aynı babadan doğma. Beşi de Gurbete cıktılar Almanyaya! Beşi de çoluk çocuk sahibi oldular! En büyükleri Ecevitçi. Ikincisi eh işte Üçüncüsü Ecevitçi. Dördüncüsü Türkeşçi Beşincisi Türkeşçi En Büyüğü Türkiyeden Evli 3 çocuklu ve Almanla evli 2 çocuklu. Ikincisi 5 çocuklu. Üçüncüsü Evli 3 çocuklu!(Buna Dikkat ve iyi takip et Bahçevanin Aylar altında Yilmayan çicegi Dördüncüsü Babam 3 çocuklu Beşincisi 4 çocuklu. Üçüncünün çocuklarinin ismi :Haktan, Atilla ve Leyla Babam(4 üncü) iki oglu ve kizi.:Ergenekon,Abdulmuttaliphan;ÜcHilal Besinci.:Göktürkhan;Ülküm;Alperhan ve Gökçe Ve Nihayet çocuklarinin çocuklari.: Atilla ile Leylanın çocuklari var evlilik dişi: Atilladan olan MARWIN; Leylanın oğlu LEVIN !(YILDIRAYCIM oku oku ve anla) Ergenekonun oğlu ALPEREN Türkeş ve METEHAN! Abdulmuttalibin oğlu Kaan Türkmen! Şimdi gelelim Teşhis ve Analize. Türkeşi Babama aşılayan Ozan Arif. Ergenekon ve Abdulmuttalibe Türkçeyi almanyada unutturmayan hatta öğreten Ozan Arif! Ergenekonda oğlu Alperene ve Metehana neyi öğretmesini istersiniz! Yemin ederim Yildiray kardeşim ya haddini bilirsin, yada en azından Tayyip kadar Yazicioglu kadar çocuklarima birakacağım Ihanetciler listesine girersin. Ülkü Ocaklari Genel Merkezi Ozan Arifi referans olarak almasın MHP ve Türk Federasyonu Ozan Arifi silsin atsın. Atanları Listeye tek tek yazıyorum. Bu kadar kin biriktiriyorsun içimde görüyormusun ? Ama yinede MHP'den başka alternatif yok! Ülkücü Hareket daim olacak Ihanetçiler ise hain olacak! Haddini Bil Yildiray çicek ! |
|
|
|
| kzkstn |
Mesaj Tarihi 25.09.2006 13:59
|
|
OZAN ARİF YILLARINI BU DAVAYA VERMİŞ BİR DEVRİN DESTANI HATA OZAN ARİFTE DEĞİL HATA KONUYU VE MESELELERİ BURAYA KADAR GETİRENDE BİRİ ÇIKIP Bİ ŞEY DEMEDİ SIKINTIN NE NELER OLUYAR NE YAPILMISI LAZIM KİMSE BİŞEY DEMEDİ,SIKINTININ ÜSTÜNE SIKINTIYLA GİDİLDİ YANLIŞ ARKADAŞLAR ÇOK YANLIŞ HAREKETİN BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACI VAR PİTNE FESAT TOHUMLARINI ARAMIZDAN ATALIM DAHA SAĞLIKLI DÜŞÜNELİM.ALLAH RIZASI İÇİN |
|
|
|
| kzkstn |
Mesaj Tarihi 25.09.2006 14:44
|
|
OZAN ARİF YILLARINI BU DAVAYA VERMİŞ BİR DEVRİN DESTANI HATA OZAN ARİFTE DEĞİL HATA KONUYU VE MESELELERİ BURAYA KADAR GETİRENDE BİRİ ÇIKIP Bİ ŞEY DEMEDİ SIKINTIN NE NELER OLUYAR NE YAPILMISI LAZIM KİMSE BİŞEY DEMEDİ,SIKINTININ ÜSTÜNE SIKINTIYLA GİDİLDİ YANLIŞ ARKADAŞLAR ÇOK YANLIŞ HAREKETİN BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACI VAR PİTNE FESAT TOHUMLARINI ARAMIZDAN ATALIM DAHA SAĞLIKLI DÜŞÜNELİM.ALLAH RIZASI İÇİN |
|
|
|
| asikurtt |
Mesaj Tarihi 03.10.2006 02:18
|
|
AÇILIP KAPANAN BİR DEVİR YOK ASLINDA VARSADA BİR DEVİR KAPANDI BİR DEVİR AÇILDI. BU HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ. HER KEZ HADDİNİ BİLMELİ. BU İŞLER AHKAM KESMEKLE OLMAZ. YILDIRAY ÇİÇEĞE VE YILDIRAYLARA HADDİNİ BU ŞEKİLDE (İNTERNET KABADAYILIĞI YAPARAK) BİLDERECEĞİNİ SANAN ŞAHIS, ÖNCE KAFANIZ DEĞİŞECEK DEĞİŞMEZSE KAFANIZI EZECEK İNSAN TÜRKİYEDE ÇOK.UNUTMAKİ, BU DAVANIN CEFASINI ÇEKENLER YILDIRAYLAR, YILDIRAYLAR MÜCADELESİNDE YILMADI. ALMANYADAN ATIP TUTMAKLA, KASETLER ÇIKARMAKLA YAPAMAZSINIZ BU İŞİ. BU DAVA DÜNDE BİZİMDİ, BU GÜNDE BİZİM, YARINDA BİZİM OLACAK. HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ..
Düzenleyen asikurtt Düzenleme Tarihi: 03.10.2006 02:20 ALLAH YÜZÜ GÜLEN AMA YÜREĞİ BEŞ PARA ETMEZLERDEN UZAK TUTSUN. ULU TANRI TÜRKÜ KORUSUN.. |
|
|
|
| turk_ustun_turk |
Mesaj Tarihi 23.10.2006 12:53
|
|
s.a bu formda ilk yazım... öncelikle tüm ülküdaşlarıma selamunaleyküm dileklerimi sunarım.. sevgili ülküdaşım ozan arifi arif şirin yapanlar gaflet dalalet ve ihanet içindeler... çok güzel bir konuya değinmişsiniz.. ozan arifi suçluyan zihniyeti samimi ülkücüler anlamakta güçlük çekmektedirler.. lider,teşkilat,doktrin diyen,Davam için ölebilirim diyen bir yapı ülkücü harekete ihanet edebilirmi...Başbuğ hakk'a ulaştıktan sonra yapılan genel başkanlık seçiminde Tuğrul TÜRKEŞİ destekleyen istanbul ülkü ocakları acaba bugün neden şu anda ki genel başkanın yalakalığını yapıyor,ve ozanıma hakaretler yağdırıyor? ama nereden biz ozanımızın şiirlerini lise yıllarında defterimizin arkasına yazardık kimse görmesin diye bir de saklardık... şu anda o kadar duygusal anlar yaşıyorum ki.. son olarak şunu söylemek istiyorum... Yıldıray çiçek eline çay tepsisini alsın ben onu gönlümden sürgün ettim......
Ön kuzu hey ön kuzu önde gider ön kuzu Bu bayrak düşmez yere ölmedikçe son kuzu |
| turk_ustun_turk |
Mesaj Tarihi 23.10.2006 12:55
|
|
s.a bu formda ilk yazım... öncelikle tüm ülküdaşlarıma selamunaleyküm dileklerimi sunarım.. sevgili ülküdaşım ozan arifi arif şirin yapanlar gaflet dalalet ve ihanet içindeler... çok güzel bir konuya değinmişsiniz.. ozan arifi suçluyan zihniyeti samimi ülkücüler anlamakta güçlük çekmektedirler.. lider,teşkilat,doktrin diyen,Davam için ölebilirim diyen bir yapı ülkücü harekete ihanet edebilirmi...Başbuğ hakk'a ulaştıktan sonra yapılan genel başkanlık seçiminde Tuğrul TÜRKEŞİ destekleyen istanbul ülkü ocakları acaba bugün neden şu anda ki genel başkanın yalakalığını yapıyor,ve ozanıma hakaretler yağdırıyor? ama nereden bilecekler biz ozanımızın şiirlerini lise yıllarında defterimizin arkasına yazardık kimse görmesin diye bir de saklardık... şu anda o kadar duygusal anlar yaşıyorum ki.. son olarak şunu söylemek istiyorum... Yıldıray çiçek eline çay tepsisini alsın ben onu gönlümden sürgün ettim......
Ön kuzu hey ön kuzu önde gider ön kuzu Bu bayrak düşmez yere ölmedikçe son kuzu |
| HULUSI COLAK |
Mesaj Tarihi 30.10.2006 02:31
|
|
YANİ BUNLAR KONUŞULMAMALI YAFF.GERÇEKTEN ÜZÜCÜ İŞTE YANİ.BU TİP DUYGUSAL TEPKİLER OLACAKTIR BU TİP İNSAN MUHABBETLERİNDE BİZİM HAREKETİMİZDE,ÇÜNKÜ DUYGUSAL HAREKETİZ VESSELAM.HERŞEYİMİZ SOYUTTUR BİZİM,İNANÇLARIMIZ ,İDEALLERİMİZ..BELKİ DE YILLAR YILI BİZE GÜÇ VEREN ŞEYDE BUYDU.BİRÇOĞUMUZ BAŞBUĞUN ELİNİ DAHİ ÖPEREK ONA KARŞI SEVGİ GÖSTERİSİ YAPAMAMIŞKEN ,DÜNYA ALEM BİLİRDİKİ BOZKURTLARI ONU ÇOK SEVERDİ. DEMEK İSTEDİĞİM BU TİP İNSANLARA YÖNMELİMLER BİZİ BİZ YAPMAKTAN ÇIKARTIYOR.BİZİ SOMUT DÜNYAYA ÇEKİYOR.KAVGALAR,SEVGİLER,ACILAR AMA HERŞEY SOMUTLAŞIYOR.SOMUTLAŞICA DA GALİBA ANLAMI KALMIYOR. HERŞEY BİR DEĞER YAHU.. HERKES BİR DEĞER, BUGÜN GELİNEN NOKTADA DURSUN ÖNKUZU,İMAMOĞLU,DURACIK,ODUNCU,,DAHA NİCELERİ YAVV İYİKİ ŞEHİT OLMUŞLAR.YOKSA ONLARDA EVET ONLARA DA NELER NELER DENEBİLİRDİ YA HU... İNSAF HERKESE İNSAF... HADDİNİ BİLMEK BU TEŞKİLATDA ÖNEMLİ,ÖTE TARAFTAN HADDİNİ BİLMEYENE HADDİNİ BİLDİRMEK DE UYGUN LİSAN İLE VACİP Mİ OLUR ARTIK NE. NEYSE İŞTE BÖYLE... BÜTÜN GÜZEL İNSANLAR YAĞIZ ATLARA BİNİP GİTTİLER |
|
|
|
| AyDOGAN |
Mesaj Tarihi 07.11.2006 15:32
|
|
Türkler için Kızılelma, üzerinde düşünüldükçe uzaklaşan ancak uzaklaştığı oranda cazibesi artan idealler veya hayallerdir." ÖNCE TÜRKİYE SONRA TÜRKİYE HERZAMAN TÜRKİYE !! YAŞASIN İRAN AZERBEYCAN TÜRKLERİNİN HÜRİYET MUCADELESİ KAHROLSUN MOLLA İRAN ŞİA EMPERYALİZMİ YAŞASIN DOĞU TÜRKİSTAN TÜRKLERİNİN HÜRİYET MUCADELESİ KAHROLSUN KIZIL ÇİN LERİN EMPERYALİZMİ YAŞASIN DÜNYA TÜRKLERİNİN BİRLİGİ VE DİRLİGİ YAŞASIN TEK BAYRAK TEK VATAN TEK DİL OLMA MUCADELEMİZ YAŞASIN TUR AN İMPARATORLUGU KAHROLSUN TÜRKE KARŞI DURAN CİYANLAR ONCE TURKİYE SONRA TURKİYE DAİMA TURKİYE HERZMAAN TURK TURK TURK |
| Bozkurt_Emre |
Mesaj Tarihi 20.11.2006 16:36
|
|
ÖNCELİKLE SELAMUNALEYKÜM ÜLKÜDAŞLARIM.BİZLER OZAN ARİFİ DİNLEYEREK ŞİİRLERİNİ OKUYARAK BÜYÜDÜK.VE BU DAVAYA KENDİSİNİ ADAYAN BİR OZANIMIZIN BÖYLECE SUŞLANMASINA GÖNLÜM EL VERMİYOR. BU KADAR KOLAY DEĞİL.BİR DAHA DÜŞÜNÜP ÖYLE YORUM YAPSINLAR BUNLARI KONUŞMAK BİLE BİZLERE YAKIŞMIYOR.HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN. |
|
|
|
| serdar |
Mesaj Tarihi 20.12.2006 22:16
|
|
selamın aleyküm ülküdaşlarım can gardaşlarım nasılsınız konuyu anlamak istiyorum gardaşlarım ne konusu bu ozan arif bakın beni bu dava sürükleyen ozan arifdir ben bu gün bu davayı güdeceksem ozan arifin sayesinde güdeceyim beni bu sevdaya baglayan ozan arifdir biz onun sazından sözünden şiirlerinden destanları beni bu davada davacı etmişdir kimse onu bu davadan silemezde silemeyecekde yıllardır bu dava için yıllar boyu sürgünde kalan odur 12 eylül 1980 o acılı yıllarda en büyük desdeyi veren odur bize o bizim acımızla tatlımızla davamızla her zaman yanımızda olmuşdur o benim gözümde en büyük en güçlü ülkücü odur ben onun sayasinde bu dava nedemek anladım ve baş koydum ben budavaya sayın ozan arife calışmalarından dolayı teşekür ederim saygılarımı sunarım başarılarının devamını dilerim ÖLMEZ BU HAREKET ÖLMEZ BU DAVA BODRUM TURGUTREİS ÜLKÜ OCAGINDA 1987 YOZGAT SORGUN DOGUMLU AHMET ÖCAL TÜM ÜLKÜ DAŞLARIMI SAYGILARIMLA SELAMLIYOR ALLAHA EMANET OLUN DİYORUM |
|
|
|
| BABAEREN |
Mesaj Tarihi 21.12.2006 18:31
|
|
anlayamadığım birşey var birilerini illede savunmak gibi bir görev verenmi var ozan arif veya arif şirin kendisini savunamıyormuda kalkıpta sizler savunuyorsunuz illede ülkücülük dışında kendinizi bir yerlere yamayacaksınız bu dava ozan arifsizde olur devlet beysizde olurda ne ozanın tekeli nede bahçelinin hepside yarın gidicidir illede kendinize yamanacak yer arıyorsanız yamayın |
|
|
|
| serdar |
Mesaj Tarihi 23.12.2006 02:25
|
|
bak babaeren kardeşim ülküdaşım beni yanlış anlamanızı isdemem bak ben 19 yaşındayım ben bu zamana kadar ülkücülük nedir bilmezdim benim bir enişdem var kendisini babamdan cok severim diye bilirim bu dediyim insan koyu bir ülkücüdür kendisi 45 yaşında yıllardan belli bu dava için mücadele eden birisidir halende mücadele etmekdedir bu insan ozan arifi cok sever bana hep anlatırdı bak oglum ülkücülük budur ülkücülügün her detayına kadar anlatırdı sonra ozan arifi dinlet meye başladı bana bu arif saygılarımla anıyorum rahmetli başbugla aynı tastan su içip aynı kaseden çorba içen birisidir derdi ona saygım sonsuzdur derdi bana hep bende bunu örnek alarak bu davaya 3 yıl önce başl koydum yani 16 yaşımda onun için o insanı babamdan çok severim çünkü bana bu davayı öreten önce enişdemdir sonra ozan arifdir ikisinede saygı duyarım şimdi bende bu davanın içindeyim ha birde demişsinki ozan arif kendini savunamıyormuda siz savunuyorsunuz demişsin hayır ben ozan arifi savunmuyorum ben sadece ona hak veriyorum çünkü oda bizlerden daha çok bu davada yürümüşdür bir cok ülküdaşımızı bu davaya kazandıran o insandır onun için bu insanıda enişdemide babamdan çok çok severim şimdi bu konuları tartışmaya gerek yok diyoruz şu sözleri söylüyoruz 60 şıncı hükümet milliyetci hareket bu devletin başına devlet gelecek tekbir allahu ekber diyerek bu büyük ülkümüz bu büyük davamız için yürümeye devam ediyoruz ve çalışmaya davet ediyoruz tüm ülküdaşlarımızı bu önümüzdeki seçimlerde yani 04 11 2007 tarihinde olacak o büyük zafer için el ele gönül gönüle yürek yüreye verip yürüyeceyiz vede yürüyoruz da bütün ülkü daşlarıma tekrar tekrar selam eder köcüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim allaha emanet olmanızı dilerim |
|
|
|
| serdar |
Mesaj Tarihi 23.12.2006 02:27
|
|
60 ŞINCI HÜKÜMET MİLLİYETCİ HAREKET BU DEVLETİ,N BAŞINA DEVLET GELECEK YAŞASIN BÜYÜK ÜLKÜMÜZ YAŞASIN BÜYÜK DAVAMIZ ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ![]() |
|
|
|
| serdar |
Mesaj Tarihi 23.12.2006 02:33
|
|
60 ŞINCI HÜKÜMET MİLLİYETCİ HAREKET BU DEVLETİ,N BAŞINA DEVLET GELECEK YAŞASIN BÜYÜK ÜLKÜMÜZ YAŞASIN BÜYÜK DAVAMIZ ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ![]() |
|
|
|
| BABAEREN |
Mesaj Tarihi 23.12.2006 13:46
|
|
serdar yazdı: bak babaeren kardeşim ülküdaşım beni yanlış anlamanızı isdemem bak ben 19 yaşındayım ben bu zamana kadar ülkücülük nedir bilmezdim benim bir enişdem var kendisini babamdan cok severim diye bilirim bu dediyim insan koyu bir ülkücüdür kendisi 45 yaşında yıllardan belli bu dava için mücadele eden birisidir halende mücadele etmekdedir bu insan ozan arifi cok sever bana hep anlatırdı bak oglum ülkücülük budur ülkücülügün her detayına kadar anlatırdı sonra ozan arifi dinlet meye başladı bana bu arif saygılarımla anıyorum rahmetli başbugla aynı tastan su içip aynı kaseden çorba içen birisidir derdi ona saygım sonsuzdur derdi bana hep bende bunu örnek alarak bu davaya 3 yıl önce başl koydum yani 16 yaşımda onun için o insanı babamdan çok severim çünkü bana bu davayı öreten önce enişdemdir sonra ozan arifdir ikisinede saygı duyarım şimdi bende bu davanın içindeyim ha birde demişsinki ozan arif kendini savunamıyormuda siz savunuyorsunuz demişsin hayır ben ozan arifi savunmuyorum ben sadece ona hak veriyorum çünkü oda bizlerden daha çok bu davada yürümüşdür bir cok ülküdaşımızı bu davaya kazandıran o insandır onun için bu insanıda enişdemide babamdan çok çok severim şimdi bu konuları tartışmaya gerek yok diyoruz şu sözleri söylüyoruz 60 şıncı hükümet milliyetci hareket bu devletin başına devlet gelecek tekbir allahu ekber diyerek bu büyük ülkümüz bu büyük davamız için yürümeye devam ediyoruz ve çalışmaya davet ediyoruz tüm ülküdaşlarımızı bu önümüzdeki seçimlerde yani 04 11 2007 tarihinde olacak o büyük zafer için el ele gönül gönüle yürek yüreye verip yürüyeceyiz vede yürüyoruz da bütün ülkü daşlarıma tekrar tekrar selam eder köcüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim allaha emanet olmanızı dilerim burda şucu bucu diye birşey yok birileri davayı sevdirebilir ozan arifi herkes dinlemiştir ama bu kimseye ozan arifi savunup devlet beyi eleştirme yetkisi vermez.bizim nlatmak istediğimiz bu neticede bu davaya öğrenmemize sebep olan insanların bir kısmı şimdi başka saflarda duruyorlar ne yani bizde onlarla beraber gidip duralımmı onlara beraber başka saflarda davayı sevdirmiş olabilirler ama bizim bu davayı sevmemiz kişilere bağlı kalmamalı anlatmak istediğim bu sen ozan arife hak verirken devlet beyi haksız lık yapmakla itham etmiş oluyorsun yaşın 19 ve ozan arife hak verirken bir 19 defa daha düşün bizim ozan arife kelamımız yok sadece ozan arif deyipte devlet beyin aleyhinde konuşanlara kelamımız bunlar ya ülkücülüğü bilmiyorlar yada menfaat makam peşinden koşuyorlar |
|
|
|
| son_samuray |
Mesaj Tarihi 25.12.2006 16:40
|
|
yazılanları bizim dediğimiz gazetelerden okuyunca için sızlamıştı..sevabı-günahıyla yaşıyor her kul..o zman biz iyi yönlerimizi görmekle mükellefsek yapmamız gerekeni yapalım..emirle dostluk emirle düşmanlık olmamalı...fikirde eylemde davada bir isek biziz d emektir..birileri bizi şucu bucu diye ayıramamalı..ne diyeyim 1-2 sitemizde ve y.çiçekte okudum uatndım..dışardan birsi okusa o yazılanları ne kadar zevkten güleceğini o yazılaları yazanlar düşünmüyorsa hak rıızası için düşünerek yazsınlar..saygılar |
|
|
|
| nevilay |
Mesaj Tarihi 05.01.2007 01:07
|
|
arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyosunuz?bu din dahi tebliğ ile yayılmıştır.kaldıki bu kutlu davayı canları pahasına,çizgilerinden asla taviz vermeyerek savunanlara yada savunanların yanında elinden gelen ile katkıda bulunanlara böyle mi vefa gösteriyorsunuz?doğrunun yaptığı doğru da doğrudur,yanlış da doğrudur.çünkü doğrunun kendisi doğrudur.feyiz aldığınız insanlar hakkında yorum yapmaya hakkınız olamaz.haddiniz de olmamalı. |
|
|
|
| sefergokmen |
Mesaj Tarihi 20.01.2007 11:47
|
|
ozan arif derki şiirinde lideri nerede ülkücü orada arifde aynı kararda peki nerdesin arif abi......şimdi nerdesin.....!!!! ezanlarla dogduk selalarla ölürüz..... Düzenleyen sefergokmen Düzenleme Tarihi: 20.01.2007 11:47 sefergokmen |
|
|
|
| erolguler |
Mesaj Tarihi 20.01.2007 23:05
|
|
Yazıktır arkadaşlar kendimizi birkaç kişinin sözüyle kandırmayalım o davamızın sembolüdür. Ozan Arif Giresun`un Alucra ilçesine bağlı şimdiki ismi ile Yükselen eski adı ile Hapu köyünde 10 Haziran 1949`da doğdu. Babası yörenin sevilen simalarından rahmetli Muharrem Çavuşun (Muharrem Şirin) oğlu Mehmet Bey, annesi Fatma hanım da, yine komşu köy Demirözü`nden aynı şekilde sevilen rahmetli Gençağa Eşkünoğlu`nun kızıdır. Babasının memuriyeti dolayısıyla, ilk ve ortaokulu Samsun`da bitirdikten sonra, hayli kalabalık olan ailesine kısa zamanda maddi yardım yapabilmek düşüncesiyle öğretmen okuluna başladı. 1969-1970 döneminde Perşembe İlköğretim Okulundan mezun oldu. Okul süresi boyunca kışları okuyup yazları rençperlik yapan bir öğrenci idi. İlk göreve başladığı okul, ailesinin bulunduğu Samsun`da Karaoyumca köyündeki ilkokuldur. Bir yıllık stajyerlik süresinden sonra, yine Samsun`da Devgeriş köyüne tayin oldu. 1972 yılında yine aynı köyde stajyerlik yapmakta olan ve ona ömrü boyunca en büyük desteği veren Süheylâ hanımla evlendi. Devgeriş köyünde beş yılı öğretmenlik, dört yılı ise okul müdürlüğü olmak üzere dokuz yıl hizmet vermiştir. İnançlarından ve prensiplerinden asla taviz vermeyen bir kişiliğe sahip olan Ozan Arif, o devrin yöneticilerinin büyük baskısı ile, maalesef 1979 yılında öğretmenlik mesleğinden ayrılmak zorunda bırakılmıştır. Öğretmenlik mesleğini çok seven Ozan Arif`in çok başarılı takdirnamelerle dolu meslek hayatına rağmen, o günün şartlarında başka bir tercihi de kalmamıştı. |
|
|
|
| canxxx |
Mesaj Tarihi 23.01.2007 10:07
|
|
ozan arifimizi günah keçisi yapmayalım daha düne kadar yere göğe sığdıramadığımız ozanımıza bugün arif şirin diyerek aşağılamak biz ülkücülere ne kadar yakışıyor iyi düşünmek lazım. bu davaya hizmeti geçenleri her zaman saygıyla selamlarım . ismi ne olursa olsun ve akifin şu dediğinide unutmayalım. gelmişin keyfi için geçmişe sövemem..... gerisini yazmıyorum arif olan anlar . allaha emanet olun |
|
|
|
| Atlanilacak Forum: |

BU KADAR KOLAY DEĞİL.BİR DAHA DÜŞÜNÜP ÖYLE YORUM YAPSINLAR BUNLARI KONUŞMAK BİLE BİZLERE YAKIŞMIYOR.HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLUN.