Ana Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
· 12 EYLÜLDE NEDEN HAY...· ELİF:MEHMET BORUKÇUN...
· KARISINA SAHIP CIKAM...
· ERGENEKONDAN ELVEDA!
· SIYASETTEKI BIOLOJI!
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
| · UNUTMAK İHANETTİR.-2 | [81] |
| · ülkü ocakları | [53] |
| · Ozan Arif Kim ? D... | [51] |
| · ÜLKÜCÜLER SOKAĞA ... | [47] |
| · Neden Galatasaray??? | [26] |
Yazarlar
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Müzik Dinle
En Son İncelemeler
Yazarlar
Başlığı Görüntüle
BizimOcak.NET :: Yönetki :: Ülkü-Ocakları
|
ÜLKÜCÜLER SOKAĞA ÇIKMALI MI? ÇIKMAMALI MI?
|
|
| ergenekon76 |
Mesaj Tarihi 09.10.2006 15:09
|
|
"Gerekirse sizi de dinlemeyiz!" Yaşım itibariyle PKKnın en azgın zamanlarında yani doksanlı yıllarda, benim yaş grubuma ait olanların abileri tabutlarla geri dönüyorlardı . Benim Yaş grubuma ait olanların askerlik döneminde ise ortalık sakinleşmişti. Bugünlerde benim yaş grubum, ağabeylerinden sonra yeğenlerini toprağa veriyor. Bunu herkes iyi bilsin ,benim yaş grubum bu devrin anatomisini ve kronolojisini iyi çözdü, üstelik ÜLKÜCÜ ise! Ne oyunlar kimler tarafından nasil tertiplenmek istendiğini çok iyi biliyor! Yani dün abi mi gömdüm bugün yeğeni mi gömüyorum. Benim vazifem hep cenaze kaldırmaktan mı ibaret olacaktır ? Hayır! Ben bugün Cenaze namazına dururken o gözlüklerin altından Timsah Gözyaşı dökenlere ve taziyeye gelen paşalarıma olanca hıncım ve boğazımda düğümlenen kalp çarpıntılarımla şunları enselerine solukluyorum : "Gerekirse sizi de dinlemeyiz!" Silahları gömmüş olabiliriz fakat dimdik ayaktayız! Gerekirse beni sokağa çekmek isteyenlere cevap veririm fakat ben cepheye gittiğimde samanlığa Fare gibi saklanıp sonra ortalık sakinleşince ortaya çıkıp boşluğumdan faydalanmak isteyeni önce samanlıkta yakar, sonra giderim! Sırf namaz kıldığından PKKlıyı cemaat mensubu sayarak oğlunu, gençlik halinde namaz borcunun ızdırabını çektiği halde, kendisinden saymayan babayı,cami havlusunda yakar sonra giderim. Herkes aklını başına toplasın, tek alternatif MHPdir . Ancak bunu herkes bilsin sokağa da inerim. Hz. Peygamberimize ve Başbuğumuza kalmayan dünya bize mi kalacak? Neyi bekliyoruz, sıcak yorgan altında Vatan elden gidiyor! Tek çare sokak ise, inelim! Ama evlatlarıma, Özmeneme, Önkuzu ya ,Kılıçkırana ,Velicana ihanet etmiş olanların listesini bırakacağım. Biz yok olup gittikten sonra sağ kalacak ,arkamizdan nutuk atacak,timsah gözyaşı dökecek olanları biliyorum. Onları da vasiyet olarak bırakacağım. Onlar kendilerini bilirler. Gazamiz mübarek olsun! Düzenleyen ergenekon76 Düzenleme Tarihi: 09.10.2006 15:25 |
|
|
|
| senem_gamze |
Mesaj Tarihi 25.10.2006 14:24
|
|
Bu yaşımda kız başıma bende hazırım sokağa inmeye!!Zaten yeri geldiği zaman sokaktayız biz burada.ne olursa olsun sonumuzu düşünmeden vatanımızı düşünüyoruz.Bu bi marifet değildir hepimizin yapması lazım artık.Sustukça tepemize çıktılar şu halimize bir bakın Allah aşkına!Artık Türk'e denilmeyen kalmadı..Bizimkiler hala laga luga peşinde....Türk olmak yeri geldiğinde sokakta olmak yeri geldiğinde aç kalmak ama adını lekeletmemektir.UYAN EYY TÜRK EVLADI UYANN!!!!30 KUPONA ALINMADI BU VATANN
bir ölür bin diriliriz... |
|
|
|
| HULUSI COLAK |
Mesaj Tarihi 30.10.2006 02:04
|
|
BU SOKAĞA İNME,SOKAKTA KALMA,SOKAK LİTERATÜRÜ ... GALİBA HERKES BU MESELEYE FARKLI YERLERDEN YAKLAŞIYOR.ŞU SOKAK EDEBİYATINI LİTERATÜRE SOKANLAR ŞÖYLE ŞU KELİMELERİ SÖYLERLERKEN NE DEMEK İSTEDİKLERİNİ Bİ AÇIKLASALAR ASLINDA BİZLERDE DAHA NET YORUMLAR BELKİ YAPARIZ DA BÖYLE DE OLMUYOR HANİ... BÜTÜN GÜZEL İNSANLAR YAĞIZ ATLARA BİNİP GİTTİLER |
|
|
|
| fatihtemelkuran |
Mesaj Tarihi 31.10.2006 04:13
|
|
Değerli Türk Milleti'nin fertleri, Türk olmak nedir bazen unutuyoruz,bazen soyutluyoruz,bazen bilmediğimizi bile unutuyoruz. Bakınız Türk'üm demek Türk olmak,Türk olmayı hissetmek. Hani ciddiyet,hani vaakar,hani yüzyılların getirdiği özgüven???? Türk Milleti'nin yüreğinden sökemedikleri güven duygusunu nasılda elinden almışlar!!! Sokağa inmek!!!!!! NEDEMEK!!!!! Millete rağmen milliyetçilik olmaz!Millete rağmen siyaset olmaz. Sokak bizim dışımızdaki biryermi ki inelimmi inmeyelimmi falan konuşuluyor. sokağın ne kadar dışındayız ki? Milletimizi sevelim,milletimizi bilelim,milletimizi duyalım,milletimizle heryerde beraber olalım.Eğer Türk Milliyetçileri isek!!!!! Türk Milletinin nerede bir ferdi varsa orada olalım. Busokakta olabilr,caddede,............ Ben bu tabirin yanlışlığına dikkat çekmek istedim sokağa inmek teriminin kullanılan mecazi manasından ziyade. Biz hiç bir yere inmeyiz sokak ta bizim ,partimizde,devletimizde. İneceksek Başımızda olupta kendi çıkarları doğrultularında menfaatperestlerin olduğu yerlere inelim ve onları inlerinden çıkartıp milletin gözüönüne çıkaralım. Saygılarımla Başarılı insanların programı,başarısız insanların mazeretleri olur! |
|
|
|
| HULUSI COLAK |
Mesaj Tarihi 31.10.2006 15:35
|
|
tşk.ederim efendim.sizlerin ne demek istediği tarafımdan ta en başından anlaşılmış olmakla birlikte,aslında bende sizin hassasiyetle üzerinde durmak istediğiniz şu konulara şöyle bir nazari bakış atayım demiştim.sizin söylediklerinize zaten katılmamak mümkün değil.asıl demek istediğim bu sokak sözünü ortaya atan siyasetçiler niçindir ki tam bir açılım getirmiyor bu konulara.
BÜTÜN GÜZEL İNSANLAR YAĞIZ ATLARA BİNİP GİTTİLER |
|
|
|
| AyDOGAN |
Mesaj Tarihi 07.11.2006 15:32
|
|
Türkler için Kızılelma, üzerinde düşünüldükçe uzaklaşan ancak uzaklaştığı oranda cazibesi artan idealler veya hayallerdir." ÖNCE TÜRKİYE SONRA TÜRKİYE HERZAMAN TÜRKİYE !! YAŞASIN İRAN AZERBEYCAN TÜRKLERİNİN HÜRİYET MUCADELESİ KAHROLSUN MOLLA İRAN ŞİA EMPERYALİZMİ YAŞASIN DOĞU TÜRKİSTAN TÜRKLERİNİN HÜRİYET MUCADELESİ KAHROLSUN KIZIL ÇİN LERİN EMPERYALİZMİ YAŞASIN DÜNYA TÜRKLERİNİN BİRLİGİ VE DİRLİGİ YAŞASIN TEK BAYRAK TEK VATAN TEK DİL OLMA MUCADELEMİZ YAŞASIN TUR AN İMPARATORLUGU KAHROLSUN TÜRKE KARŞI DURAN CİYANLAR ONCE TURKİYE SONRA TURKİYE DAİMA TURKİYE HERZMAAN TURK TURK TURK |
| tokkali |
Mesaj Tarihi 14.11.2006 02:05
|
|
Değerli Ülküdaşlarım; Bahçesini koruyamayan, evinde huzursuzdur. Sokağından kopuk olanın bahçesi emin değildir... Bu aynı zamanda komşuluk hakkıdır ve yedi yerde sorulduğuna inanırız... Orduda fındık müstahsiliyle, iç anadolu da buğday müstahsiliyle birlikte miting alanlarında, sokakta olamayanların, siyaset yaptıklarına inanamam... İşin bir de hamasi tarafı var. Gözümüzün önünde soydaşlarımız, dindaşlarımız katlediliyorken evinde fosur fosur uyuyanlar birlmelidirler ki; sırada onlar vardır!... Yani bizler varız!... Biz milletin aslıyız, milletiz. Sokaklar da bizimdir,sokakların adresleştiği vatan da!... Sokaktan korkanlar, kendi ayak seslerinden ürken kahramanlardır... Onlar hakkında da konuşalım mı bilemem... TEVEKKELTÜ A'LALLAH Selam sevgi dua... Mustafa ASLAN Durduğumuz gibi durmaya; gerekenden lisan-ı münasiple olanları sormaya devam ettikten sonra; dünya umurumda mı? Allah(c.c.)'ım'a ben fakıri ve bizleri Ülkücülükle imtihan ettiği için şükredenlerdenim. Gerisi laf ü güzaf... TEVEKKELTÜ A'LALLAH Selam, sevgi, dua... Mustafa ASLAN |
|
|
|
| Bozkurt_Emre |
Mesaj Tarihi 20.11.2006 16:57
|
|
selamunaleyküm gardaşlar.gerçekten anlamadın ve anlamamaktada ısrar ediyorum nedir bu sokağa inmek konusu.Sanki sokaklarda da biz yokuz gibi ifade ediliyor.Biz yani Türk milliyetçisi heryerdedir.Sokaklarda biz varız,siyasette biz varız biz Türküz ve milliyetçiyiz heryerde ülkümüzü yaşar ve muhafaza ederiz.Allah Türkü korusun ve yüceltsin!!! |
|
|
|
| vurgun43 |
Mesaj Tarihi 30.11.2006 14:05
|
|
arkadaşlar bizim liderimiz ve genel başkanımız var onlar bizden daha sağlıklı ve bilinçli şekilde düşünebiliyorlar onun için liderimiz ne derse o olur..hiç kimse 80 döneminde yaşanılanları yaşamak istemiyor cünkü birçok cocuk öksüz,bircok genç kadınımız dul kaldı ama ülkücüler vatan haini ilan edildi..tabi susmayacağız ama soğukkanlı olup liderimizin talimatına uyacağız..zaten biz her yerdeyiz okullarda,sokakta ve bütün birimlerde onun icin endişeye gerek yok.. |
|
|
|
| bozo_alp |
Mesaj Tarihi 30.11.2006 20:04
|
|
Vatan bizim Bayrak bizim bu Ülkenin sınırları içerisinde ki her yer bizimdir bizlerin yapacağı tek şey davamıza sahip çıkmak o kadar ülküdaşlarımız haksız yeremi gittiler onlarında davaları milliyetçilikti eğer bizler Vatanımıza Bayrağımıza sahip çıkamıyorsak elimizden gider ALLAH daim eylesin gazamız mübarek olsun ALLAH bizleri cümle ümmeti Muhammed-i muhafaza eylesin Hakk şerleri hayır eyler Zannetme ki gayr eyler Arif anı seyr eyler Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler Hakk'ı batıl sanma Gittiğin yoldan şaşma sakın şeytanı ortak yapma Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler bozo_hasim davam için hayatım, namusum için kanım fedadır, yeter ki vatanıma kimse yan gözle bakmasın İSTANBUL Ü.O.B ANADOLU Yakası Gençlik Kolları ESKİ BAŞKANI |
|
|
|
| tutuklu20 |
Mesaj Tarihi 03.12.2006 23:54
|
|
ÜLKÜCÜLER TABIKI SOKAĞA CIKACAK AMA GALYANA GELEREK DEĞİL AKILLI MANTIKLI BİR BİÇİMDE....BİRAZDAHA SABIR TEK BASIMIZA IKTIDARA GELDIHIMIZ GUN HERKEZ SOKAKLARDA OLACAK ....VE O CAKALLAR KACACAK YER ARAYACAK...PEKI IKTIDARA GELEMESEK DIYORSANIZ SIZ INANMIYORSUNUZ DEMEKTIR
bursa ülkü ocakları nılufer teskılatlanma masası |
|
|
|
| dagkurttu |
Mesaj Tarihi 10.12.2006 13:34
|
|
BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK CAN KOYDUK ŞEREF KOYDUK DAİMA İLERİ GİTMEK VAR GERİ DÖNMEK YOK YANLIZ KURTLAR HERZAMAN BAŞ KALDIRIR KURTLARIN OLDU YERDE CAKALLART HÜKÜM SÜREMEZ)KURFALI ÜLKÜOCAKLARINDAN SELAMLAR ÜLKÜDAŞLARIMA onur |
|
|
|
| romantik_serseri |
Mesaj Tarihi 12.12.2006 21:15
|
|
ben biraz bizim sözlerimiziden söz etmek istiyorum türksen ögün degilsen itaat et ülkümüz göklerde dalgalanan bir sancak allahın huzurunda eyiliriz biz ancak ŞAKAGIMDAKİ KANSA O BENİM GÜLÜŞÜMDÜR,NAMERT SÜRÜNMEKTENSE ERKEKCE ÖLÜŞÜMDÜR
ibrahim çakrı |
|
|
|
| son_samuray |
Mesaj Tarihi 26.12.2006 12:37
|
|
s.al.ülkücüler sokak dahil her yerde olmalılar,olmamızda tabiidir biz hareket insanlarıyız,ideallerimiz için oluyoruz yoksa kimse rahatını bırakıpta deli divanelik(ideali olmayanlara göre)işlerle uğraşmaz..biz bilinçli olalım nerde ne yapacağımızı bilelim yeter..aynı şuurla hareket ettiğimizde ne kadar farklı atmosferlerde olacağımızı bilenler yaşayanlar biliyor yaşamayanlar hissediyor..başkanlarımız,liderimiz,abimiz bilir işleri bizi doğruya değil çıkmaza götürüyor gibi geliyor bana...saygı ve sevgilerle.. |
|
|
|
| timucin |
Mesaj Tarihi 02.01.2007 17:46
|
|
Biz ÜLKÜCÜLER provakasyona gelmeden dışar çıkıp dişimizi göstermeliyiz artık.Aksi takdirde ülkemizi ciddi kaoslar bekliyor.Mevcut düzeni idare edenler kişisel hesapları uğruna vatanımızı Serve doğru götüreceklerdir.Artık sesimizi yükseltmenin ve varlığımızı hissettirmenin zamanı gelmedimi?
|
|
|
|
| ozcan |
Mesaj Tarihi 12.01.2007 15:43
|
|
eğer ki biz ülkücülerin sabrı taşarsa meydanlar da taşar gel gelelim şu tayyip erdoğan denilen adam meydanlarda mitinglerimizi kesti onunda nefesini sandıkta milletimiz kesecek |
|
|
|
| vatansagolsun_51 |
Mesaj Tarihi 26.01.2007 16:04
|
|
bu vatanda degerini bilmeyenlerin yaşamaya haklari yoktur bü ülke ugruna nice şehitlerimiz vardir hala devam etmektedir gerekirse bu vatan için canimiz vermeye herhan hazirim ben bir nigdeli olarak düşüncem bü türkiye türklerindir türklerin kalacak türkün türkten başka DOSTU YOKTUR ve herhan sokaga dökülmeyede gerekirse can vermeyede haziriz yaşasin ülkü ocakalari
vatan icin ölmeye geldik |
|
|
|
| karakullukcu61 |
Mesaj Tarihi 28.01.2007 16:04
|
|
kanım TURK soyum TURK bugunum TURK yarınım TURK ruhum TURK durusum TURK TURKoglu TURKUM... hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur HEPİMİZ MEHMETCİGİZ lan bi ibne oldu diye onbinler sokaga dokuldu hepimiz ermeniyiz diyen kahpeler hergun olen sehitlerimiz icin hanginiz yurudu. ermeniler bu topraklar uzerinde onbinleri sokaga dokuyorsa biz neyi bekliyoruz olen sehitlerimiz icin yurumeyi artık vakti gelmedi bence cok gec bile kaldık.. TÜRKÜM |
|
|
|
| bozkurt61 |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 16:21
|
|
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN SOKAK TA OLACAK.. KÖY KÖY BUCAK BUCAK SEMT SEMT SOKAK SOKAK TE BAŞINA İKTİDARA KADAR SOKAKTAYIZ.. |
|
|
|
| zeki |
Mesaj Tarihi 03.02.2007 22:28
|
|
olay sokaga çıkmak degil gerektiginde canını gözünü kırpmadan vermektir .Allah bize akıl vermiş biz bunu gerektigide sokakta gerektiginde mecliste dile getiririz.biz bir olmayı bir becerebilsek bizim önümüzde ne akp ne baskası duramaz .ülkene sahip çıkmayan adama sende sahip çıkma...Bu ülke kimlere mezar olmadıki vatanını satana olmasın .arkadaşlar biz bu ülke için ölürüz hiç sorun degil yeterki vatan sag olsun .TAM BAGIMSIZ TÜRKİYE için el ele....
![]() |
|
|
|
| Atlanilacak Forum: |

şu halimize bir bakın Allah aşkına!Artık Türk'e denilmeyen kalmadı..Bizimkiler hala laga luga peşinde....Türk olmak yeri geldiğinde sokakta olmak yeri geldiğinde aç kalmak ama adını lekeletmemektir.